Descargar L Esplendor de la Barcelona Burgesa en PDF de Lluis Permanyer

Descargar L Esplendor de la Barcelona Burgesa en PDF de Lluis Permanyer año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Esplendor de la Barcelona Burgesa
 • Autor del libroLluis Permanyer
 • Fecha de publicación: 16/9/2008
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788496970700
 • Valoración del libro: 4.92 de un máximo de 5
 • Votos: 51
 • Autor(a) de la reseña: Juan Sebastián Saenz
 • Fecha: 19/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.97 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 272
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Encuadernación: Tela
 • Descripción o resumen: Lluís Permanyer és el gran coneixedor de la burgesia barcelonina i els moviments artístics, socials, culturals i polítics que aquesta va impulsar entre els segles XIX i XX La gran esplendor social i artística de Barcelona Amb la demolició de les muralles i la urbanització de l’Eixample, Barcelona va viure un període de transformació social i urbana sense precedents. Fins aleshores els barcelonins malvivien amuntegats als barris de Ciutat Vella, amb espais públics cada dia més reduïts i escassos serveis. Però el retorn d’indians enriquits a Amèrica i l’embranzida de la revolució industrial van comportar un augment notable de la classe burgesa, amb famílies d’industrials, comerciants i financers que es van situar en pocs anys al nivell de la vella aristocràcia. Aquesta classe emergent va adoptar noves formes, més modernes i menys encotillades, en la seva vida privada i en les seves relacions socials. I l’Eixample, on constantment s’alçaven nous edificis que superaven en estil i comoditats els existents, va ser l’escenari on la burgesia barcelonina va rivalitzar en ostentació i singularitat. L’esclat del Modernisme va significar per a Barcelona un moment d’una brillantor artística gairebé renaixentista. Pel que fa a les persones, el Liceu, l’Hipòdrom, els parcs d’atraccions o el passeig de Gràcia eren els llocs on exhibir l’última moda, iniciar relacions formals o, simplement, passejar i badar.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - PDF - EPUB - TXT. Compresión disponible ZIP - LZMA - RAR - CAB - IMG
 • Servidores habilitados: Openload - MEGA - Mediafire - Torrent - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros del autor Lluis Permanyer

Otros libros de la editorial ANGLE