Descargar La Xina que Arriba en PDF de Manuel Olle

Descargar La Xina que Arriba en PDF de Manuel Olle año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Xina que Arriba
 • Autor del libroManuel Olle
 • Fecha de publicación: 22/11/2009
 • EditorialEUMO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788497663076
 • Valoración del libro: 4.4 de un máximo de 5
 • Votos: 59
 • Autor(a) de la reseña: Gabriel Ruiz Rodríguez
 • Fecha: 27/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.02 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: En les tres últimes dècades la Xina ha entrat en una espiral de transformacions accelerades i sense precedents, que ens situen davant d'un dels processos més influents i plens d'interrogants del món d'avui. Ollé, gran coneixedor de la cultura xinesa , ens parla dels efectes de la globalització, de la complicada cerca de la modernitat, de les reformes postmaoistes i els seus límits, de la projecció internacional, de la incipient emergència d'una societat civil, de les noves formes de control, propaga nda i dissidència, dels contrastos entre el camp i la ciutat... La Xina continua sent el país que, de llarg, aporta més al creixement de l'economia mundial. Però l'autor ens adverteix: la seva incursió al segle XXI és un repte ineludible per a les a ltres nacions del món no només en l'àmbit del comerç i de les finances; també en el capítol de la cultura, del canvi climàtic, de la seguretat alimentària, de la no-proliferació armamentística... Les elits cultes internacionals s'han deixat seduir pe r la literatura, el cinema, l'art... xinesos, hereus d'un llegat tradicional llarg i ric, però també resultat de processos creatius contemporanis vibrants. Seria una llàstima, diu Manel Ollé, que la projecció internacional de la Xina dels gratacels i de la manufactura massiva no servís per obrir-nos una porta d'accés a l'avatar contemporani d'una de les civilitzacions més longeves, sofisticades i complexes que hagi arribat mai a bastir la humanitat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - TXT - EPUB - DOC. Compresión disponible ZIP - AZW3 - RAR - Z - LHA
 • Servidores habilitados: DivShare - MEGA - JumpShare - Dropbox - FreakShare - Google Drive - 4Shared - Hotfile - Torrent - Mediafire
Votar:

Otros libros del autor Manuel Olle

Otros libros del género o colección Historia