Descargar Colom 500 Anys Enganyats: Per que s Amaga l Origen del Descobrido r d America en PDF de Charles J. Merrill

Descargar Colom 500 Anys Enganyats: Per que s Amaga l Origen del Descobrido r d America en PDF de Charles J. Merrill año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Colom 500 Anys Enganyats: Per que s Amaga l Origen del Descobrido r d America
 • Autor del libroCharles J. Merrill
 • Fecha de publicación: 7/12/2009
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788497915670
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 42
 • Autor(a) de la reseña: Débora Caceres
 • Fecha: 27/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 248
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Encuadernación: Tela
 • Descripción o resumen: Des dels Estats Units d’Amèrica, Charles J. Merrill, professor de la universitat de Mount Saint Mary, ha estudiat durant divuit anys tota la informació i les teories existents sobre els orígens de Cristòfol Colom. Per tant, les seves conclusions, publicades a l’estat de Washington el 2008 amb el títol Colom of Catalonia: Origins of Cristopher Colombus revealed, no són fruit de l’apassionament propi de qui vol «llaurar cap a casa». Amb aquest llibre, Merrill demostra amb rigor que el descobridor d’Amèrica era un català que mantenia una antiga enemistat vers la família dels Reis Catòlics, i per això els monarques van ocultar la catalanitat de Colom i van fomentar la idea que era italià. La mentida va guanyar credibilitat perquè es va anar repetint de forma autoritzada fins que es va convertir en un dogma històric. Però, com diu l’autor: «Fins a cert punt, és possible que el mateix Colom i la seva família acceptessin aquest engany. Devien tenir-hi les seves raons. Però no hi ha cap motiu perquè nosaltres hi estiguem d’acord.» Quan va escriure aquest llibre, Charles J. Merrill era professor de llengües a la Universitat de Mount Saint Mary, a l’estat nord-americà de Maryland. Es va llicenciar pel Dartmouth College i va cursar estudis de postgrau i doctorat a la Duke University. Ha realitzat extensos estudis sobre literatura medieval catalana i va participar en un documental del Discovery Channel sobre la vida de Cristòfor Colom. Actualment viu a Roma, on estudia per ordenar-se sacerdot catòlic.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PPTX - TXT - WORD - PDF - TCR - EPUB - LRF - TXTz - DOC. Compresión disponible TBZ - ZIP - JAR - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Mediafire - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2009