Descargar Conflicte Social i Revolucio: Sabadell 1718-1823 en PDF de Merce Renon

Descargar Conflicte Social i Revolucio: Sabadell 1718-1823 en PDF de Merce Renon año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Conflicte Social i Revolucio: Sabadell 1718-1823
 • Autor del libroMerce Renon
 • Fecha de publicación: 28/8/2009
 • EditorialEUMO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788497663298
 • Valoración del libro: 4.61 de un máximo de 5
 • Votos: 181
 • Autor(a) de la reseña: Soledad Quintana
 • Fecha: 7/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 304
 • Incluye un resumen PDF de 30 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Mercè Renom revisa levolució de Sabadell des de lAntic Règim fins al triomf, encara incert, del primer liberalisme. Ens mostra els complexos equilibris interiors de la societat sabadellenca al segle XVIII, les confrontacions i aliances que es formen entorn de problemes que eren centrals per al conjunt de la població.Aquests aspectes es troben en lorigen dun seguit de conflictes veïnals en què les capes populars han col·laborat amb sectors socialment i econòmicament intermedis en la lluita contra labús de poder dels ajuntaments absolutistes i en les accions dirigides a millorar les condicions de vida de la majoria de la gent. Una aliança que sha mantingut en les primeres etapes de la implantació del constitucionalisme a la vila, marginant aquells que estaven en vies de formar la burgesia local, perquè els pagesos rics i els fabricants llaners ja havien aconseguit governar la vila en el marc absolutista anterior. Els moviments de protesta urbana del segle XVIII haurien estat, així, el ferment de la solidaritat àmplia dels primers constitucionalistes sabadellencs.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - DOC - WORD - EPUB. Compresión disponible BZ - RAR - ZIP - TBZ2 - DMG
 • Servidores habilitados: Torrent - SendSpace - 4Shared - MEGA - Dropbox - ADrive - Mediafire - Google Drive - Zippyshare
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2009