Descargar La Llista Maçonica en PDF de Cesar Alcala

Descargar La Llista Maçonica en PDF de Cesar Alcala año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Llista Maçonica
 • Autor del libroCesar Alcala
 • Fecha de publicación: 20/10/2010
 • EditorialBASE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788492437450
 • Valoración del libro: 4.95 de un máximo de 5
 • Votos: 51
 • Autor(a) de la reseña: Juan Diez
 • Fecha: 29/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.25 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 184
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els llibres dedicats a la Guerra Civil solen centrar-se en aquells temes que són comuns a qualsevol guerra: estratègies militars, contingent, batalles, evolució del conflicte, bombardejos i exili. Al llarg dels anys s’ha passat de puntetes sobre temes que estan entrelligats amb la guerra. Per exemple, les txeques i els camps de treball. De tot això ja en va parlar l’autor en un altre llibre d’aquesta col·lecció, Les presons de la República.Ara fa un pas més enllà per aprofundir en un tema encara inèdit. Gràcies a un antic membre de les Patrulles de Control, l’autor va aconseguir la llista de les persones que pertanyien a la maçoneria catalana el 18 de juliol de 1936. Fins ara no s’havia estudiat la implicació d’aquesta organització secreta en la Guerra Civil. Els que apareixen en la llista maçònica es consideraven intocables. Dit d’una altra manera, els que hi eren inscrits es van salvar de la repressió i no van ser condemnats ni perseguits.En el llibre, l’autor explica l’evolució de la maçoneria a Espanya i Catalunya. Se centra en les lògies que hi havia a tot el Principat i desgrana els personatges rellevants que apareixen en la llista. El llibre inclou, per primera vegada, el noms de les 1.824 persones que formaven part de la maçoneria catalana en esclatar la insurrecció franquista. Ens trobem, doncs, davant d’un llibre indispensable per conèixer un episodi fins ara fosc i secret de la Guerra Civil espanyola.
 • Otros formatos de descarga disponibles: LRF - TXT - EPUB - WORD - AZW - PDF - DOC. Compresión disponible ARC - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: ADrive - Mediafire - FreakShare - MEGA - Google Drive - Copiapop - Dropbox - Torrent - Uploaded - Openload
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros de la editorial BASE

Otros libros del autor Cesar Alcala

Otros libros del año 2010