Descargar Sisena Flota a Barcelona en PDF de Xavier Theros

Descargar Sisena Flota a Barcelona en PDF de Xavier Theros año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sisena Flota a Barcelona
 • Autor del libroXavier Theros
 • Fecha de publicación: 16/10/2010
 • EditorialLA CAMPANA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788496735491
 • Valoración del libro: 3.98 de un máximo de 5
 • Votos: 124
 • Autor(a) de la reseña: Christopher González Ruiz
 • Fecha: 2/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.8 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 488
 • Incluye un resumen PDF de 49 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Va haver-hi un temps en què les naus de la Sisena Flota nord-americana a la Mediterrània sovintejaven Barcelona. El 1951 el blanc dels uniformes dels seus mariners va començar a omplir la Rambla i el barri Xino amb una flaire de diners i excentricitat. Les dones els estimaven, els homes els envejaven i les criatures els perseguien demanant-los xiclets i xocolata. Amb aquelles visites va canviar tota la part baixa de la ciutat, que va viure una època daurada. Meuques, comerciants, hostalers, sastres o taxistes, tothom va aprofitar aquella pluja de dòlars. Així va ser com va néixer una indústria turística que encara conserva moltes pràctiques i costums d'aquells anys. La història de la Sisena Flota a Barcelona és una història d’amor i d’odi que es va acabar sobtadament el dia de Sant Esteve de 1987 amb un atemptat mai aclarit. Des d’aleshores aquella polèmica flota no ha tornat a ancorar mai més al nostre port. Per explicar aquesta part tan desconeguda del nostre passat Xavier Theros ha acudit als seus protagonistes, a les cambreres de les barres americanes, als amos d’aquells bars, als veïns -que van viure tota mena d’experiències amb aquelles tripulacions- i, òbviament, als veterans de la marina dels Estats Units, que han acceptat compartir la seva memòria. Mitjançant el testimoni de tots ells el lector d’aquest llibre -original, documentat, revelador- tindrà la sensació que s’està passejant per la Barcelona d’aquella època llegendària. Amb 66 fotografies de Català-Roca, Joan Colom, Nat Farbman, Pérez de Rozas, Marcel•lí Sàenz i altres.
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW - WORD - TXT - DOC - PDF - FB2 - EPUB. Compresión disponible AZW3 - BZ - TAR.GZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - JumpShare - Mediafire - Google Drive - MEGA
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial LA CAMPANA

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros del año 2010