Descargar Mahatma Gandhi en PDF de Romain Rolland

Descargar Mahatma Gandhi en PDF de Romain Rolland año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Mahatma Gandhi
 • Autor del libroRomain Rolland
 • Fecha de publicación: 4/12/2010
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788415002260
 • Valoración del libro: 4.58 de un máximo de 5
 • Votos: 53
 • Autor(a) de la reseña: Roberto Salcedo
 • Fecha: 8/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un clàssic que suposa la introducció de l’univers de Gandhi a Occident L’obra de Romain Rolland,Mahatma Gandhi, escrita el 1923, enceta la col·lecció «Clàssics de la pau i de la noviolència», per motius prou rellevants: va ser la presentació de Gandhi a Occident, reuneix dos grans noms i ha esdevingut tot un clàssic. En aquest cas, es presenta la traducció al català que l’any 1930 en va fer la desapareguda editorial Políglota de la mà d’Octavi Renart i amb un pròleg de Francesc Macià signat a Brussel·les l’11 de setembre d’aquell any. Qui va tenir la idea de l’edició, del pròleg i qui va triar el moment improbablement casual? Per donar continuïtat a la intuïció d’aquella primera edició, l’actual inclou un text d’Ernest Benach, President del Parlament de Catalunya. Mohandas K. Gandhi (1869–1948) És el màxim referent universal de tots els temps de la lluita no violenta per la justícia i la pau. Figura gegantina i propera en el temps, Gandhi, que fa de la no-violència un mètode radical de lluita per a la transformació social, és la demostració de l’immens poder de la persona quan aquesta decideix créixer per dins i treballar cap a fora, enfortir-se un mateix per servir als altres. Gandhi ve a mostrar que la capacitat de la persona per transformar el món no té més límits. Romain Rolland (1866–1944) Professor, musicòleg, literat i intel·lectual francès. Dotat d’una enorme sensibilitat artística i profundament espiritual, va desenvolupar un compromís actiu amb la justícia social i la pau. Premi Nobel de Literatura el 1915. La seva vida va ser una recerca ètica i estètica on la veritat i la bellesa són complementàries. En un cert moment va creure que la guerra era inaturable, excepte si es produïa l’eclosió d’algun moviment poderós i imprevist a favor de la pau amb justícia. I jugà la carta de Gandhi. La col·lecció «Clàssics de la pau i de la noviolència» Coeditada conjuntament entre l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Angle Editorial, vol ser una aportació contínua que doni a conèixer, persones, idees, compromisos i accions que per la seva importància objectiva i per el seu potencial inspirador han esdevingut referents en la implantació progressiva de la cultura de la pau i la consegüent eradicació de laviolència sociopolítica. Web de lICIP
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - EPUB - TXT - PPT - PDF. Compresión disponible ZIP - RAR - TBZ - TZO
 • Servidores habilitados: Mediafire - Copiapop - Google Drive - MEGA - Dropbox - Torrent - MyUpload
Votar:

Otros libros del autor Romain Rolland

Otros libros del año 2010

Otros libros en el idioma Catalán