Descargar Conflictivitat Social i Repressio. Santpedor (1931-1945) en PDF de Carme Botifoll

Descargar Conflictivitat Social i Repressio. Santpedor (1931-1945) en PDF de Carme Botifoll año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Conflictivitat Social i Repressio. Santpedor (1931-1945)
 • Autor del libroCarme Botifoll
 • Fecha de publicación: 4/4/2010
 • EditorialEUMO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788497663854
 • Valoración del libro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 38
 • Autor(a) de la reseña: Camila Hernández Pérez
 • Fecha: 2/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.22 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L'autora d'aquesta obra, Carme Botifoll, dóna resposta a un seguit d'interrogants sobre la repressió durant la República, la Guerra Civil i la postguerra, amb l'objectiu que, un cop recuperada la memòria històrica, puguin cicatritzar les ferides obertes arran de la violència que es va desfermar en cadascun d'aquells moments. Constata que la repressió es va manifestar de manera més brutal en els àmbits rurals, com el Bages ­i a Santpedor en concret­, i que els processos repressius van repercutir en els episodis posteriors (1934, 1936, 1939). Una repressió que el nou Estat franquista va desenvolupar de forma regular i metòdica, d'acord amb els seus objectius radicals, i que és analitzada detalladament en el llibre posant en evidència el seu impacte esfereïdor. Com assenyala Carme Molinero en el pròleg, l'autora «recull de forma sistemàtica un volum de documentació molt important per tal de constatar en el seu espai geogràfic com van afectar els diferents tipus de repressió que la historiografia ha assenyalat com a fonamentals. El seu estil distant i precís alhora, com si es tractés d'un informe tècnic, mostra el rigor amb què ha abordat la recerca».
 • Otros formatos de descarga disponibles: PML - JPEG - WORD - TCR - PNG - PDF - TXT - EPUB - DOC. Compresión disponible ZIP - TAR.GZ - JAR - RAR
 • Servidores habilitados: Hotfile - Mediafire - Zippyshare - Dropbox - Torrent - FreakShare - 1fichier - MEGA - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EUMO

Otros libros del año 2010