Descargar El fet del dia en PDF de Joan Alavedra

Descargar El fet del dia en PDF de Joan Alavedra año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El fet del dia
 • Autor del libroJoan Alavedra
 • Fecha de publicación: 5/8/2010
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788492440511
 • Valoración del libro: 4.23 de un máximo de 5
 • Votos: 126
 • Autor(a) de la reseña: Marta Valdes
 • Fecha: 18/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.79 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 202
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La irresistible atracció del públic per les figures mediàtiques no és pas un fenomen tan contemporani com sembla: el 1935, El fet del dia , aplec de les converses radiofòniques que Joan Alavedra donava cada dia a Ràdio Barcelona, es va esgotar en pocs dies. Al cap de trenta-cinc anys, en un context ben diferent, en sortia la segona edició, revisada per l'autor, sota el títol El fet del dia d'ahir i d'avui . Alavedra assenyalava en el preàmbul la desaparició d'uns quants textos «avui impublicables per raons òbvies» i n'hi afegia uns quants de molt recents que no tenien res a veure amb les converses radiades entre el 1930 i el 1935. El llibre que oferim avui reprodueix el primer Fet del dia. I és que hem volgut restituir el to i el so particulars d'un periodista brillant i d'una època que va convertir la ràdio en el mass media per excel·lència. El gust per l'excentricitat, la picardia i un sentit molt bonhomiós de la llibertat en són només uns quants dels ingredients. I és sense restriccions de cap mena que les paraules de Joan Alavedra fan reviure la marginalitat del món jueu barceloní, l'ambient dels casals nudistes o la tragèdia de Mossèn Cinto explicada per una portera.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDB - GIF - EPUB - DOC - TXT - WORD - PDF - TIFF. Compresión disponible TZO - CBC - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Torrent - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2010

Otros libros del género o colección Historia