Descargar Manual de Nobiliaria Catalana en PDF de Armand De Fluvia

Descargar Manual de Nobiliaria Catalana en PDF de Armand De Fluvia año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Manual de Nobiliaria Catalana
 • Autor del libroArmand De Fluvia
 • Fecha de publicación: 1/11/2012
 • EditorialAUTOR-EDITOR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788461612833
 • Valoración del libro: 3.95 de un máximo de 5
 • Votos: 175
 • Autor(a) de la reseña: José Martín González
 • Fecha: 15/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.54 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 158
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La nobiliària es construeix sobre tres pilars bàsics: la història, el dret i la genealogia. Sobre aquest triple coneixement s'aixeca l'historia de la noblesa i sobre ells Fluvià alça el seu sòlid edifici. Poder comptar avui dia amb una història nobiliària de Catalunya, ve a omplir amb escreix el buit existent i posa la primera pedra per que aquest edifici s'eixampli i s'enlairi en el temps amb les futures aportacions dels investigadors valents, que amb objectivitat, sense prejudicis i deixant de banda tota actitud políticament correcta, s'enfrontin amb els arxius i els documents que els estant esperant des de fa segles. És clar: tant si ens agrada com si no, la noblesa i la reialesa, tant a Catalunya com a tota Europa, varen contribuir a configurar el nostre món. Per això, del seu estudi es poden treure singulars conclusions que ajudaran, sens dubte, a entendre millor el nostre país i fer-lo avançar amb bons fonaments cap a un nou futur. El treball exemplar que presentem s'estructura en onze capítols o temes que comencen, amb tota lògica, per una sèrie de precisions terminològiques, definicions i clarícies dels conceptes que s'hauran d'emprar als capítols següents. Segueix el tema dels privilegis nobiliaris i les corporacions nobiliàries al Principat per donar pas als tres temes dedicats al àmbit històric de formació de la noblesa: el feudalisme, la cavalleria i la noblesa civil, d'ofici o càrrec, a continuació, s'estudia la seva territorialització, en els tres temes següents: la divisió política i administrativa de Catalunya, les Corts Generals i el sistema polític de Catalunya i els títols de la Casa Reial; per acabar l'obra amb dos temes dedicats al règim jurídic dels títols nobiliaris.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - PNG - WORD - PPTX - RTF - PDF - TXT. Compresión disponible RAR - ZIP - RZ - TGZ
 • Servidores habilitados: 1fichier - MyUpload - Google Drive - Torrent - Amazon Drive - JustBeamit - Mediafire - MEGA - Dropbox - ADrive
Votar:

Otros libros del año 2012

Otros libros de la editorial AUTOR-EDITOR

Otros libros en el idioma Catalán