Descargar Els Banys de mar a Catalunya en PDF de Merce Tatjer

Descargar Els Banys de mar a Catalunya en PDF de Merce Tatjer año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Banys de mar a Catalunya
 • Autor del libroMerce Tatjer
 • Fecha de publicación: 20/9/2012
 • EditorialALBERTI
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788472460942
 • Valoración del libro: 4.43 de un máximo de 5
 • Votos: 155
 • Autor(a) de la reseña: Nico Mendoza
 • Fecha: 3/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.71 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 184
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Saps quan es van obrir els banys Orientals de Barcelona? Quan va néixer la Costa Brava? Com eren els càmpings de Gavà i Viladecans? A quin any s’instal·laren els primers banys de Tarragona? Com sorgí la Costa Daurada?L’objectiu d’aquest llibre és aproximar-nos al litoral, entre principis del segle XIX i finals del segle XX, per assistir a la seva evolució fins a esdevenir un espai d’oci i de banys de mar.Ens endinsarem en la descoberta dels establiments balnearis i cercarem el com i el perquè de la seva existència, quan la gran majoria han desaparegut a conseqüència de les recents transformacions. Visitarem i reviurem els banys de Sant Sebastià, els de Sant Miquel i els Orientals de Barcelona; els banys Colón i els de Santarromana de Caldetes; les casetes desmuntables de Montgat; els establiments termals de Llavaneres; el balneari Monte Bello d’Arenys de Mar; els de Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols; la vila de Roses i la cala Montjoi, com a llocs de referència de la denominada Costa Brava; el complex turístic de la Pineda, entreGavà i Viladecans; la platja de Castelldefels; el nucli del Garraf, el complex Terramar de Sitges; Vilanova i la Geltrú; el municipi de Calafell, el balneari d’aigües medicinals de Coma-ruga i la platja de Sant Salvador del Vendrell, que contribuiren a configurar el caràcter de la costa de Ponent; la platja del Miracle de Tarragona; Salou i el naixement de la Costa Daurada…En definitiva, un recorregut a través d’unes instal·lacions que, des de finals del segle XIX, van ser capaces de competir amb les ja existents a la Mediterrània francesa i les costes atlàntica i cantàbrica.El text va acompanyat amb 145 imatges, postals de l’època i fotografies.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - RB - PDF - PDB - MOBI - EPUB - DOC. Compresión disponible TAR.7Z - CBC - RAR - ALZ - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Openload - Google Drive - Torrent - JustBeamit - MyUpload - Dropbox - Mediafire - WeTransfer
Votar:

Otros libros del autor Merce Tatjer

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2012

Otros libros de la editorial ALBERTI

Otros libros del género o colección Historia