Descargar 1714 el Setge de Barcelona en PDF de Guillem H. Pongiluppi

Descargar 1714 el Setge de Barcelona en PDF de Guillem H. Pongiluppi año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: 1714 el Setge de Barcelona
 • Autor del libroGuillem H. Pongiluppi
 • Fecha de publicación: 17/1/2013
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788415695493
 • Valoración del libro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 78
 • Autor(a) de la reseña: Anthony Cortes
 • Fecha: 6/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 120
 • Incluye un resumen PDF de 10 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una extraordinària reconstrucció visual de la guerra que va marcar el destí de Catalunya.LOnze de Setembre de 1714 a Barcelona, com mai no sha vist fins ara.La guerra de Successió va enfrontar els països que, després de la mort de Carles II, acceptaven Felip dAnjou com a nou rei dEspanya i els que volien que ho fos larxiduc Carles, entre els quals Catalunya, Portugal, Àustria i Gran Bretanya.Entre 1702 i 1714 Catalunya defensarà les seves llibertats polítiques tradicionals i una manera dentendre el govern més oberta i avançada, com corresponia a un país que sestava modernitzant; i soposava a la monarquia absolutista borbònica, que mantenia els privilegis dels nobles i lesglésia i que frenava el desenvolupament de les forces productives.Per raons destratègia internacional els diversos països aliats abandonen les armes i des de 1712 Catalunya queda sola en la defensa dels seus drets. La superioritat de lexèrcit borbònic acaba posant setge a Barcelona i el llibre mostra com, en poc temps, els catalans organitzen un exèrcitextraordinari, que és capaç de defensar heroicament cada pam del territori.Les magnífiques il·lustracions de Guillem H. Pongiluppi mostren amb gran detall lorganització i la dotació dels exèrcits, les tàctiques de guerra del moment i el desenvolupament del setge fins a la capitulació final de Barcelona. Eren les tres de la tarda de l11 de setembre de 1714.El primer llibre il·lustrat amb motiu dels 300 anys de lOnze de Setembre.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - WORD - PPT - DOC - PDF. Compresión disponible ALZ - RAR - TAR - ZIP - CAB
 • Servidores habilitados: MyUpload - Dropbox - Mediafire - Depositfiles - BitShare - MEGA - Torrent - Google Drive - WeTransfer
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial ANGLE

Otros libros del año 2013