Descargar Els Balls de Saló al Nostre País en PDF de Eva Serra I Vila

Descargar Els Balls de Saló al Nostre País en PDF de Eva Serra I Vila año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Balls de Saló al Nostre País
 • Autor del libroEva Serra I Vila
 • Fecha de publicación: 7/4/2014
 • EditorialBASE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416166237
 • Valoración del libro: 4.62 de un máximo de 5
 • Votos: 117
 • Autor(a) de la reseña: Rebeca Sánchez Díaz
 • Fecha: 29/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.61 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 166
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Per primera vegada es presenta al públic la història del ball social i del ball de saló esportiu al nostre país, una història oblidada que l’autora del llibre, Eva Serra, ha tret a la llum. Personatges com Salvador Font, Artur Cruz de la Fuente, Antoni Cardona, Enrique Catalán o Antonio Gómez varen destacar com a ballarins internacionals i alguns es van proclamar campions del món. La seva fama els portà a actuar com a artistes en el cinema de l’època i a les sales de festes més importants d’Europa. El llibre també dóna a conèixer els diferents Campionats de Catalunya i els grans campions, com Miquel Barbarà i Pilar Ledesma o Ysern i Yolanda, així com l’origen i l’evolució dels balls que coneixem avui i d’altres anteriors. L’obra s’acompanya d’un gran nombre de fotografies inèdites de ballarins de casa nostra i sales de ball de la primera meitat del segle XX. Un autèntic tresor que s’ha conservat al llarg d’aquest anys, sobretot, en mans privades. Els balls de saló al nostre país es així, una obra imprescindible per a tots aquells que estimen el ball i la història de la dansa a Catalunya.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - BMP - RB - DOC - PDF - PNG - PPT - WORD - TXT. Compresión disponible RAR - Z - TBZ - ZIP
 • Servidores habilitados: Openload - Torrent - 4Shared - MEGA - Mediafire - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial BASE

Otros libros del año 2014

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros en el idioma Catalán