Descargar L Exili Republicà als Països Catalans en PDF de Pelai Pages I Blanch

Descargar L Exili Republicà als Països Catalans en PDF de Pelai Pages I Blanch año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Exili Republicà als Països Catalans
 • Autor del libroPelai Pages I Blanch
 • Fecha de publicación: 27/5/2014
 • EditorialBASE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416166213
 • Valoración del libro: 4.51 de un máximo de 5
 • Votos: 135
 • Autor(a) de la reseña: Bruno Nieto
 • Fecha: 12/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.19 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 440
 • Incluye un resumen PDF de 47 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La derrota republicana a la guerra civil de 1936-1939 va provocar una diàspora humana sense precedents a la nostra història. A partir del mes de gener de 1939 els Països Catalans es van haver d’enfrontar amb un dels exilis més nombrosos, llargs i desestructuradors de tots els temps. El present llibre recull en el seu conjunt aspectes diferents de la realitat històrica d'aquell exili: des del drama humà que es va poder contemplar ja en territori català, amb les llargues corrues de dones, nens i vells camí de l'exili, fins als camps de concentració on foren reclosos els republicans per l'estat francès o els camps d'extermini nazis on van morir molts d'ells. L'exili polític, cultural i literari, així com l'exili de republicans valencianistes, de maçons, militars o eclesiàstics són estudiats amb rigor i exahustivitat. El llibre es clou amb el testimoni personal de tres dones que van patir amb tot la cruesa d’un exili, del qual enguany es commemora el 75 aniversari.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - TXT - EPUB - PDB - DOC - PML. Compresión disponible TAR.XZ - ZIP - 7-ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - ADrive - MEGA - Mediafire - 1fichier - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial BASE