Descargar 1914-2014: Per Entendre el Segle xx en PDF de Agusti Pons

Descargar 1914-2014: Per Entendre el Segle xx en PDF de Agusti Pons año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: 1914-2014: Per Entendre el Segle xx
 • Autor del libroAgusti Pons
 • Fecha de publicación: 14/6/2014
 • EditorialPORTIC
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788498092875
 • Valoración del libro: 4.55 de un máximo de 5
 • Votos: 105
 • Autor(a) de la reseña: Justin Padilla
 • Fecha: 26/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.08 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Per  entendre l’Europa d’avui hem de recular cent anys i recordar el que va passar el 28 de juny de 1914, dia en què l’hereu de l’imperi austrohongarès i la seva esposa queien assassinats a Sarajevo, en un atemptat que va desencadenar la I Guerra Mundial. S’iniciava, amb aquesta guerra, el segle XX, que ha estat el més violent de tota la història d’Europa. Desenes de milions de persones van morir a causa de les dues guerres mundials i dels moviments totalitaris que el segle va engendrar. El fracàs de la utopia igualitària comunista travessa aquests cent anys i comporta, en certa manera, la desqualificació de l’optimisme ideològic nascut de la Il·lustració. A la vegada, però, aquest és el segle de l’emancipació de la dona i de l’accés a uns nivells de benestar material com mai no s’havien conegut en tota la història de la humanitat. Agustí Pons s’ha encarat a l’Europa del segle XX sense apriorismes, i ha escrit aquest llibre estimulant, clar i provocador amb la humilitat i l’ambició dels grans periodistes.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - PDF - WORD - TXT. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.Z - TAR.BZ2
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - Mediafire - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2014