Descargar La Llum d Aquells Dies: Del Poblenou al Pacific (1944-1967) en PDF de Josep Miquel Sobrer

Descargar La Llum d Aquells Dies: Del Poblenou al Pacific (1944-1967) en PDF de Josep Miquel Sobrer año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Llum d Aquells Dies: Del Poblenou al Pacific (1944-1967)
 • Autor del libroJosep Miquel Sobrer
 • Fecha de publicación: 15/11/2015
 • EditorialUNIV DE BARCELONA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788447542116
 • Valoración del libro: 4.67 de un máximo de 5
 • Votos: 57
 • Autor(a) de la reseña: Jesús Duarte
 • Fecha: 24/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.91 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 243
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Amb un esguard bonhomiós i sorneguer, Josep Miquel Sobrer plasma en aquestes memòries la vida quotidiana de la Barcelona de la postguerra. Des dels seus orígens a la pastisseria familiar del Poblenou, l autor evoca els oficis, la gent del barri, l escola, les primeres relacions eròtiques, el servei militar i l efervescència de la Universitat de Barcelona dels anys seixanta. La llum d aquells dies ens fa descobrir un narrador perspicaç, amb sentit de llengua, i una prosa plena d imatges i reflexions que ens apropa un passat compartit, viscut intensament i finament rememorat. Amic de joves lletraferits com Carles Miralles, Marta Pessarrodona i Josep M. Benet i Jornet, Sobrer va viure una autèntica vocació per l escriptura. Com declara Francesc Parcerisas en el pròleg, «la literatura catalana s haurà d afanyar a afegir el nom de Josep Miquel Sobrer al dels millors prosistes que hem tingut a l últim terç del segle XX i a l entrada del XXI». Les tres institucions acadèmiques a què va estar vinculat Sobrer –la Universitat de Barcelona, la Indiana University de Bloomington i la North American Catalan Society– han col laborat per recuperar aquesta obra i oferir-la als lectors.
 • Otros formatos de descarga disponibles: MobiPocket - DOC - PDF - HTM - EPUB - TXT - WORD. Compresión disponible ZIP - CPIO - AZW3 - RPM - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - Torrent - Google Drive - 4Shared - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros de la editorial UNIV DE BARCELONA

Otros libros en el idioma Catalán