Descargar Desmuntant Societat Civil Catalana en PDF de Jordi Borras

Descargar Desmuntant Societat Civil Catalana en PDF de Jordi Borras año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Desmuntant Societat Civil Catalana
 • Autor del libroJordi Borras
 • Fecha de publicación: 26/4/2015
 • EditorialSALDONAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788494289675
 • Valoración del libro: 4.36 de un máximo de 5
 • Votos: 118
 • Autor(a) de la reseña: Ignacio Peralta
 • Fecha: 5/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.26 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 224
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Societat Civil Catalana neix el 2014 per fer de contrapès a les accions de les entitats sobiranistes i dificultar el procés cap a la independència del país.El periodista i fotògraf Jordi Borràs, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils i relator implacable del món més radical de la ultradreta, travessa en el llibre d’investigació periodística Desmuntant Societat Civil Catalana els murs de l’opacitat de l’associació espanyolista, i posa davant de l’opinió pública la seva història sorprenent, les connexions no casuals i el currículum no sempre públic dels seus dirigents. Un relat documentat, rigorós i valent per no perdre de vista els antecedents de Societat Civil Catalana; per saber com es va gestar, quina estructura té i qui són els socis fundadors; per posar al descobert l’entramat associatiu que la impulsa; per deixar en evidència les connexions amb l’extrema dreta, ja des de l’origen; per posar el focus sobre el seu finançament, i, finalment, per fer un recorregut atent pel seu erràtic full de ruta.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - GIF - AZW3 - TCR - DOC - TXT - EPUB. Compresión disponible ZIP - ARC - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - 1fichier - Torrent - MEGA - Copiapop - Google Drive - SendGB
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros del año 2015

Otros libros en el idioma Catalán