Descargar Estoig Barcelona: Una Biografia en PDF de Enric Calpena

Descargar Estoig Barcelona: Una Biografia en PDF de Enric Calpena año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Estoig Barcelona: Una Biografia
 • Autor del libroEnric Calpena
 • Fecha de publicación: 30/1/2016
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788429775587
 • Valoración del libro: 4.68 de un máximo de 5
 • Votos: 91
 • Autor(a) de la reseña: Sara Fernández Gómez
 • Fecha: 8/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.42 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 896
 • Incluye un resumen PDF de 79 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Nova edició en estoig, que inclou mapes i contingut addicional!La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l?any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit  innovador (la Nova York europea) i  per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d?història i del dia a dia dels seus successius habitants.  Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies i reinventant-la en cada època. Barcelona. Una biografia dóna compte d?aquest flux dinàmic del temps i de la història. La crònica d?una ciutat, la seva història a través del temps com un organisme viu en continua evolució. L?èpica d?una ciutat a la vora del Mediterrani que s?ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena. Entre el passat i el present, atenent als episodis més esplendorosos i coneguts de la història, però també als grans buits i silencis, Barcelona.  Una biografia és un llibre imprescindible per a qualsevol lector que ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - TXT - DOC - PDF - SNB. Compresión disponible TAR.7Z - RAR - ZIP - RZ - CAB
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - Google Drive - 4Shared - MEGA - Mediafire
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2016

Otros libros del autor Enric Calpena

Otros libros de la editorial EDICIONS 62

Otros libros del género o colección Historia