Descargar El Caminant del Parc. Dietari 2011/2012 en PDF de Celdoni Fonoll Casanovas

Descargar El Caminant del Parc. Dietari 2011/2012 en PDF de Celdoni Fonoll Casanovas año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Caminant del Parc. Dietari 2011/2012
 • Autor del libroCeldoni Fonoll Casanovas
 • Fecha de publicación: 8/12/2016
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788490344927
 • Valoración del libro: 4.63 de un máximo de 5
 • Votos: 64
 • Autor(a) de la reseña: Edmundo Hidalgo
 • Fecha: 7/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.56 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 486
 • Incluye un resumen PDF de 49 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Celdoni Fonoll s'estrena com a memorialista amb aquest llibre, primer volum dels seus dietaris. El caminant del parc [Dietari 2011/2012] és escrit arran de les caminades diàries que l'autor fa pel parc Gu?ell, la magna obra de Gaudí al capdamunt de Barcelona. Hi tracta de coses que passen i de coses que li passen, l'esquitxa de versos seus i també de poemes de poetes catalans. Hi manifesta preocupacions, afanys, esperances, hi fa pinzellades d'humor. Hi parla de natura, dels colors del cel i del mar, del pas de les estacions, del batec de la vida, de les urpades de la mort... Si"la xafarderia és la sal de la vida i de la literatura", tal com va dir Josep Pla, a El caminant del parc, el lector hi podrà tafanejar de gust. «Descripcions delicadíssimes, paratges de la flora i de la fauna voladora que Celdoni Fonoll coneix tan bé. Impressions emotives amb el gust imprescindible per saber-les transmetre. Opinions periodístiques sobre fets i gents, sobre jo i circumstància, sobre texts i contexts.» Del pròleg"La passejada prosa del poeta", d'Antoni Batista «Un Fonoll més Fonoll que mai perquè en el cor del dietari hi bateguen tots els fonolls: el dels recitals de versos i cançons, el poeta de la natura, l'eròtic, el patriòtic, el familiar i quotidià.» De l'epíleg de Montserrat Forcada i Cot«Així prosa i poesia van pl...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - EPUB - DOC - TXT. Compresión disponible CHM - ZIP - RAR - TAR.BZ2 - ALZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - FileServe - Mediafire - JustBeamit - Uploaded - Torrent - MEGA - Hostr
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros del año 2016