Descargar La Invencio Dels Catars en PDF de Sergi Grau

Descargar La Invencio Dels Catars en PDF de Sergi Grau año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Invencio Dels Catars
 • Autor del libroSergi Grau
 • Fecha de publicación: 10/5/2016
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416139873
 • Valoración del libro: 4.89 de un máximo de 5
 • Votos: 127
 • Autor(a) de la reseña: Marta Blasco
 • Fecha: 14/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.28 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 218
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Al voltant dels càtars s'ha fabricat una imatge que té poc a veure amb la realitat. El mite ha crescut sense rigor històric i avui dia aquesta imatge domina la gran majoria de llibres, des de l'assaig als best-sellers i la ciència ficció, i fins tot no és difícil trobar algun programa televisiu o radiofònic que hi faci referència. Aquest llibre vol ser una història dels càtars a Catalunya a través dels seus documents, fonts i testimonis, els quals ens apropen a la vivència d'homes i dones que van creure en la reforma del cristianisme. La seva proposta va desencadenar la reacció ferotge del poder eclesiàstic i polític i el catarisme va ser condemnat. La consequència immediata va ser la creació de la Inquisició i la instauració dels mecanismes repressius que, a partir de llavors, van castigar tothom que s'allunyés del dogma catòlic. Així, els càtars van acabar condemnats per heretges i perseguits arreu d'Europa.Però, què en sabem realment dels càtars? Eren vegetarians? Místics? Creien en la reencarnació? Quants n'hi va haver a Catalunya? Quines rutes seguien? Tenien el Grial? I els templers? Quins eren els seus preceptes? Un llibre per descobrir la veritable naturalesa dels Bons Homes i la persecució a què han estat sotmesos a través dels segles.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - TXT - JPEG - EPUB - WORD. Compresión disponible RAR - ACE - GZ - ZIP - TAR.7Z
 • Servidores habilitados: SendSpace - Dropbox - Mediafire - FreakShare - Google Drive - Hotfile - BitShare - Torrent - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros de la editorial ANGLE

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Historia