Descargar Tupamaros. del Fusell al Parlament (1966-2016) en PDF de Vicent Galiana

Descargar Tupamaros. del Fusell al Parlament (1966-2016) en PDF de Vicent Galiana año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Tupamaros. del Fusell al Parlament (1966-2016)
 • Autor del libroVicent Galiana
 • Fecha de publicación: 17/11/2017
 • EditorialTIGRE DE PAPER EDICIONS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416855025
 • Valoración del libro: 4.27 de un máximo de 5
 • Votos: 143
 • Autor(a) de la reseña: Claudia Perea
 • Fecha: 14/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.24 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 180
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Lagost de 1961, una bala dirigida al Che Guevara, que es trobava de visita oficial a lUruguai, va posar fi accidentalment a la vida del professor universitari Arbelio Ramírez. Com el mateix Che havia enunciat en aquella ocasió, quan comença el primer tret mai no se sap quan serà lúltim . Aquell fou el primer assassinat dun cicle de violència i confrontació que tardaria tres llargues dècades en arribar al seu final. La història dels Tupamaros, el principal grup armat de lUruguai, connecta lonada revolucionària llatinoamericana dels 60 amb lauge de la Marea Rosa dels primers 2000.Darrere lestrella mediàtica que és Pepe Mujica samaga una història de mig segle de moviment polític complex i ben ric en matisos: durant el seu període armat, en dictadura i especialment en el camí cap a la victòria electoral, els Tupamaros aprendran a conjuminar els debats i contradiccions duna força darrel marxista amb la construcció duna ferramenta heterodoxa i de masses un moviment que acabarà esdevenint emblema dun país i pal de paller del que hui en dia és la seua força política majoritària: el Frente Amplio.
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - WORD - HTMLZ - EPUB - PDF - TXT - DOC. Compresión disponible ZIP - RAR - CBZ - CHM
 • Servidores habilitados: Torrent - Ivoox - MEGA - FileNurse - Google Drive - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial TIGRE DE PAPER EDICIONS

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2017