Descargar Diaris (1969-1972) en PDF de Ricard Salvat

Descargar Diaris (1969-1972) en PDF de Ricard Salvat año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Diaris (1969-1972)
 • Autor del libroRicard Salvat
 • Fecha de publicación: 16/12/2017
 • EditorialUNIV DE BARCELONA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788447540327
 • Valoración del libro: 4.59 de un máximo de 5
 • Votos: 77
 • Autor(a) de la reseña: Ángela Contreras
 • Fecha: 14/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.33 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 464
 • Incluye un resumen PDF de 37 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A trenta anys, Ricard Salvat ja s’havia convertit en un direc­tor d’escena de referència en el teatre català i espanyol. Entre 1969 i 1972 els seus interessos professionals es diversificaren i avançaren en paral·lel. En primer lloc, es consagrà al teatre com a professor, director d’escena i director artístic. En segon lloc, es dedicà a la docència universitària impartint assignatures de literatura catalana, arts escèniques i teoria de l’art. Finalment, incrementà la seva projecció pública, aquí i fora, gràcies als nombrosos contactes i a la participació en fòrums teatrals, artístics i cinematogràfics. Aquest segon volum dels seus diaris mostra la lluita quoti­diana contra tota mena d’obstacles que Salvat emprengué per consolidar la seva posició com a home de teatre i intel·lectual en un context polític i cultural precari i difícil. A més d’oferir-nos una imatge polièdrica i de vegades contradictòria, les seves ano­tacions diàries revelen, des d’una vessant més íntima i humana, el patiment i, en alguns moments, la desesperança causada pels infortunis que li deparà la vida
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - TXT - DOC - WORD. Compresión disponible JAR - RAR - AZW4 - LHA - ZIP
 • Servidores habilitados: Ivoox - WeTransfer - MEGA - JustBeamit - Dropbox - Torrent - Mediafire - SendGB - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2017

Otros libros de la editorial UNIV DE BARCELONA