Descargar Nazis a Barcelona: L Esplendor Feixista de Postguerra (1939-1945) en PDF de Mireia Capdevilla I Candell

Descargar Nazis a Barcelona: L Esplendor Feixista de Postguerra (1939-1945) en PDF de Mireia Capdevilla I Candell año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Nazis a Barcelona: L Esplendor Feixista de Postguerra (1939-1945)
 • Autor del libroMireia Capdevilla I Candell
 • Fecha de publicación: 4/6/2017
 • EditorialL AVEN?
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416853052
 • Valoración del libro: 4.97 de un máximo de 5
 • Votos: 161
 • Autor(a) de la reseña: Inhué Lazaro
 • Fecha: 13/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.45 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Tot i la neutralitat oficial del govern franquista, la segona guerra mundial va tenir un impacte directe i visible sobre el país. Durant cinc anys, Catalunya va rebre innombrables delegacions italianes i alemanyes. L’entusiasme per la nova Europa que proposava l’Alemanya nazi i les promeses de futur que plantejava el règim feixista italià eren els arguments escrits i gràfics que es difonien per tot el país. Nazis a Barcelona recull, d’una manera impactant i abassegadora, aquesta presència dels amics alemanys i italians als carrers de les ciutats catalanes, fossin Barcelona, Terrassa, Sabadell o Tarragona. Desfilades, visites de delegacions de les joventuts feixistes i nazis, actes acadèmics a la Universitat de Barcelona, exposicions, etc., són el testimoni que l’Espanya franquista rebia amb els braços oberts aquests amics i aliats. La recerca en arxius i col•leccions gràfiques arreu del territori, la consulta sistemàtica dels fons hemerogràfics de l’època, les cerques bibliogràfiques ha permès bastir una crònica gràfica dura i sense concessions d’un passat mal amagat i mig ocult, que val la pena de fer sortir a la llum pública. Nazis a Barcelona és una coedició de L’Avenç amb l’Ajuntament de Barcelona ila Fundació Carles Pi Sunyer.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - HTMLZ - ODT - EPUB - TXTz - TXT - PDF. Compresión disponible RAR - 7-ZIP - ZIP - GZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Mediafire - Google Drive - Torrent
Votar:

Otros libros del año 2017

Otros libros en el idioma Catalán