Descargar Decidides. set Dones Contra Corrent en PDF de Elisenda Alberti

Descargar Decidides. set Dones Contra Corrent en PDF de Elisenda Alberti año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Decidides. set Dones Contra Corrent
 • Autor del libroElisenda Alberti
 • Fecha de publicación: 23/7/2017
 • EditorialALBERTI
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788472461574
 • Valoración del libro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 177
 • Autor(a) de la reseña: Inhué Paez
 • Fecha: 6/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.67 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 224
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Què tenen en comú una fotògrafa, una espiritista, una empresària, una concertista, una pintora, una industrial i una activista cultural? El fet de ser dones, viure a Catalunya, i estar condicionades per les restriccions pròpies d’una època passada, entre el final del segle XIX i el principi del XX. Totes elles comparteixen una força vital, la de no plegar-se als prejudicis socials que les reduïa a un paper passiu, a ser invisibles i a dependre tota la vida d’un o altre home del seu entorn. Les agermana l’inconformisme davant d’un destí que ja tenien escrit per endavant, sense tenir-les en compte. Us presentem, set dones catalanes —de naixement o d’adopció— decidides a governar les seves vides a contra corrent, que van destacar en les seves professions i van mostrar una sensibilitat envers els menys afortunats: Anaïs Napoleon, Amalia Domingo, Emília Carles, Clotilde Cerdà coneguda com Esmeralda Cervantes, Emília Coranty, Tecla Sala i Enriqueta Sèculi i Bastida
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - LIT - PDF - DOC - DjVu - AZW3 - WORD - RB. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR.BZ
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Mediafire - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros de la editorial ALBERTI