Descargar Les Memories Perilloses; Seguit de la Transferencia d una Memoria en PDF de Benjamin Stora

Descargar Les Memories Perilloses; Seguit de la Transferencia d una Memoria en PDF de Benjamin Stora año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Memories Perilloses; Seguit de la Transferencia d una Memoria
 • Autor del libroBenjamin Stora
 • Fecha de publicación: 9/9/2017
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416987054
 • Valoración del libro: 4.98 de un máximo de 5
 • Votos: 152
 • Autor(a) de la reseña: Débora Santiago
 • Fecha: 3/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.89 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 286
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: França és a les portes d’un combat decisiu que pot portar el Front Nacional al poder. El país no ha acabat de fer net amb el seu passat colonial. Ans al contrari, s’ha impregnat del seu imaginari i n’ha format una base ideològica sobre la qual s’ha construït l’FN. Aquesta és la tesi que llançava Benjamin Stora a La transferència d’una memòria. De l’«Algèria francesa» al racisme antiàrab l’any 1999. El seu llibre analitzava les raons històriques per les quals les memòries ferides que els vaixells van transportar d’una riba a l’altra de la Mediterrània el 1962 continuen vives i en tensió a França. Aquest també va ser el tema de la novel·la d’Alexis Jenni, L’art francès de la guerra, premi Goncourt del 2011. La primera part d’aquest llibre consisteix en els diàlegs que Alexis Jenni i Benjamin Stora van mantenir entre la fi de l’agost del 2014 i el febrer del 2015, que il·luminen amb llum nova la naturalesa dels grans desafiaments que viu França després de l’atemptat contra el setmanari satíric Charlie Hebdo al gener del 2015 i dels que l’han seguit posteriorment. L’objectiu és entendre com la ideologia anomenada la «lepenització de les mentalitats» s’ha pogut infiltrar en amplis sectors de la societat i de la classe política franceses i contaminar-los fins a esdevenir avui dia un partit que representa quasi un ter...
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - PDF - TXT - DOC. Compresión disponible TAR.7Z - ZIP - RAR - TZ - IMG
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - Mediafire - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2017

Otros libros del autor Benjamin Stora

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984