Descargar Les Cançons de Teresa Gelats, Mare de Joan Amades en PDF de Salvador Rebes Molina

Descargar Les Cançons de Teresa Gelats, Mare de Joan Amades en PDF de Salvador Rebes Molina año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Cançons de Teresa Gelats, Mare de Joan Amades
 • Autor del libroSalvador Rebes Molina
 • Fecha de publicación: 30/7/2018
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788498839609
 • Valoración del libro: 4.1 de un máximo de 5
 • Votos: 37
 • Autor(a) de la reseña: Axel Carreras
 • Fecha: 7/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.91 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 33 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La nostra mare -deia Joan Amades- era un pou insondable de tradicions [...]. Era una gran cantaire, li tenim recollides més de dues-centes tonades populars...'. Nascuda al Raval de Barcelona, l'any 1855, calcetera d'una indústria tèxtil, Teresa Gelats 'aprengué nombroses cançons de les que cantaven el gran nombre de treballadores que per espai d'un tan llarg període de temps varen desfilar per la fàbrica'. A diferència d'altres reculls folklòrics, aplegats gairebé sempre a la ruralia, el seu repertori ens ofereix un conjunt inusual de cançons populars i tradicionals format en un entorn urbà. Els materials que recuperem ara, a partir de diversos treballs inèdits d'Amades, confirmen sense cap mena de dubte la saviesa tradicional de Teresa Gelats i, al mateix temps, serveixen d'homenatge a la memòria de totes aquelles dones que vivien i treballaven, com ella, als barris de la Barcelona popular."La nostra mare -deia Joan Amades- era un pou insondable de tradicions [...]. Era una gran cantaire, li tenim recollides més de dues-centes tonades populars...". Nascuda al Raval de Barcelona, l'any 1855, calcetera d'una indústria tèxtil, Teresa Gelats "aprengué nombroses cançons de les que cantaven el gran nombre de treballadores que per espai d'un tan llarg període de temps varen desfilar per la fàbrica". A diferènci...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - PML - TXT - EPUB - WORD - PPTX. Compresión disponible RAR - ISO - ARC - ZIP - DEB
 • Servidores habilitados: Mediafire - Gett - MEGA - Google Drive - Dropbox - Torrent - JumpShare - FileHosting
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT