Descargar La Gran Ignomínia en PDF de Jaume Sobreques I Callico

Descargar La Gran Ignomínia en PDF de Jaume Sobreques I Callico año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Gran Ignomínia
 • Autor del libroJaume Sobreques I Callico
 • Fecha de publicación: 23/8/2018
 • EditorialBASE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788417183639
 • Valoración del libro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 51
 • Autor(a) de la reseña: Iván Pereira
 • Fecha: 1/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 200
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Amb el rigor propi d’un historiador i amb el compromís d’un català compromès amb el procés sobiranista, l’autor ofereix una crònica punyent de la lluita del poble català cap a la inde­pendència i de la brutal repressió que ha patit Catalunya en els darrers anys per part del govern de Mariano Rajoy, del PP, de Ciutadans i del PSOE-PSC, així com d’organitzacions feixistes i de mitjans de comu­nicació com els diaris El Mundo, La Razón, ABC i El País. L’autor dedica una atenció especial a analitzar el capteniment an­ticatalà del Tribunal Constitucional, del Tribunal Suprem, del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de la Fiscalia General de l’Estat. Tots ells amb un objectiu: eliminar políticament els principals im­pulsors del moviment independentista: Artur Mas, Carles Puigdemont, Francesc Homs, Carme Forcadell, Oriol Junqueras, Joana Ortega, Irene Rigau, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, entre molts d’altres. La crònica més apassionant i valenta —aquella que diu les coses pel seu nom— que s’ha escrit fins avui sobre el Full de Ruta cap a la Independència.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - WORD - DOC - PDF. Compresión disponible ZIP - TBZ - ARC - RAR
 • Servidores habilitados: FileNurse - Torrent - Google Drive - Amazon Drive - Send U It - Mediafire - MEGA - BitShare - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Historia

Otros libros del año 2018